Xardes 82 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 1. Nick: Xârdes 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/745524?fbclid=IwAR0WCnX5FFZqE9UO1jy-gigb-aE7PWP_SkJ8N-gLHs-JPwFoegNxMCBh65Q 8. Parę słów o sobie **: Jestem Dawid interesuje się grami komputerowymi , e-sportem 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ spędzam na tym serwerze 90% czasu wolnego 10. Steam_ID: 0:1:50638889 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-18 weekendy 11-13 a także wieczorem 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1300h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 + imponująca aktywność na serwerze w ostatnim czasie + naprawdę spoko człowiek - wiek - konto pod podanie +/- znajomość SB, ale to kilka komend sie nauczysz na pamięć i okej Jestem za okresem testowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EkSpO 8 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 + aktywność - konto pod podanie Nie wiem co mam dużo o tobie mówić więc powiem tylko tyle, że jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (edytowane) Aktywność masz dobra ale nie pasuje mi twój wiek i te konto pod podanie. Jak byś miał te 16 lat to można to naciągnąć ale 15 to mało jak na admina. Jak dla mnie to nie jest tak, że ktokolwiek może dostać admina. Narazie odrzucam ale może w przyszłości. Edytowane 21 Maja 2019 przez eQu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi