GryTrean 677 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Zgodnie z obietnicą, otwieram rekrutację na zastępcę opiekuna. Zadaniem opiekuna będzie (głównie): Tworzenie paczek nowych RS'ów Wgrywanie nowych map / usuwanie starych Zajęcie się atmosferą na serwerze Sprawdzanie aktywnośći adminów Osoba ta ma być aktywna na serwerze i mam jej być w stanie zaufać - to są moje główne wytyczne. Podania składajcie pod tym tematem stosując się do wzoru, wymagań na ten moment nie mam żadnych innych niż te wymienione przed chwilą Nie interesuje mnie to, czy będzie to 11-latek czy 22-latek, ale ma to być osoba, która po prostu będzie nadawała się na to stanowisko. Wzór: Imię: Nick: Wiek: Znajomość SourceBans (1-10): Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@ (podaj nazwy, bez linków): Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?: Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: Edytowane 9 Czerwca 2019 przez GryTrean 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Imię: MikołajNick: offєиWiek: 15Znajomość SourceBans (1-10): 7Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Myślę, że minimalnie 2 godziny dziennie. Zbliżają się wakacje, więc będę miał więcej czasuStaż na serwerze: 2d 22:06hSTEAM: offєиCzy miałeś na innej sieci H@ lub J@ (podaj nazwy, bez linków): Nie Co zmieniłbyś na serwerze posiadając Opiekuna?: Nie ma tu zbyt wiele do zmieniania. Aktualnie na nową edycję są nerfy i buffy, które moim zdaniem zbalansują rozgrywkę. Kontrolowałbym, czy jakiś skill nie jest zbyt OP, czy nie ma błędów, które gracze mogą wykorzystać aby ułatwić sobie gręCzy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Aktualnie Admin SURF + RPGDlaczego akurat Ty: Mam sporo wolnego czasu, podoba mi się ten tryb i o ile jest ktoś chętny aby grać to mogę spędzić na serwerze nawet cały dzień. Mam admina na tym serwerze i jeszcze GryTrean mnie nie wyrzucił, czyli chyba poprawnie wykonuję to, co do mnie należy. //ja wam sie zaraz posmieje XD 🖕 Edytowane 11 Czerwca 2019 przez OFFEN 1 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi