psikus18 0 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Wycinek z konsoli i screenshotów : nie mam Serwer: Cs-Classic.pl [CS:GO Call Of Duty] @PieselTenZJB złożył na mnie skargę za to, że kikowałem ludzi z ct i byłem w kolejce nie wiedziałem że tak nie można bo nie przeczytałem regulaminu. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Twój błąd, że nie przeczytałeś regulaminu Nie znajomość regulaminu, nie zwalnia cię z jego przestrzegania Poza tym tutaj piszesz jedynie kiedy dostajesz perm bana. Bany czasowe to w działach odpowiedniego serwera. EDIT1: Dobra ogarnąłem sobie SB i tam niczego nie widzę, żadnego bana, chyba że jestem ślepy xD Ogólnie to od kiedy na serwerze CoD Mod jest jakaś kolejka i kickanie z ct, @RyKoS @Mahesvara2 wy coś dodawaliście teraz?!?! XDDD Edytowane 11 Czerwca 2019 przez PolandBeast 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi