Groshevsky 0 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: GroshevskyWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Groshevsky zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: Multi-Hack Koniec Bana: 12-06-2019 09:50 Serwer: ★EVENT 2x MONETY★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★Serwer: CodModLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:62880384&advType=steamid&Submit Nie wiem dlaczego dostałem bana i to jeszcze z powodem multi hacka, ss nie moge znalesc wiec chyba admin nagral demko, chyba ze ja cos zle szukam wiec pomozcie, mam win 10. Admin się po prostu pomylił, trudno zdarza się. gram już na tym serwerze bodajże 5 edycję Edytowane 12 Czerwca 2019 przez Groshevsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 8 godzin temu, Groshevsky napisał: mam win 10. Dzięki za info @PolandBeast chyba UB bo brak dowodów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 @Groshevsky będę cię miał na oku ale z powodu braku dowodów dostajesz UB Ban zdjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi