skaff 28 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: skaff Powód: brak chęci + brak czasu Czas nieobecności: 15.06 - 22.06 Coś od siebie: praktycznie codziennie gdzieś wychodzę więc czasu brak a jak już jestem w domu to wciągnąłem się w NBA2k19 lub gram z kumplami, a troszkę jb mi się znudziło i chciałbym zrobić sobie od niego przerwę. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez skaff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi