offen 1 111 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Nick: offєи Powód rezygnacji: Na serwerze pustki, nie ma z kim grać. To tylko kwestia czasu aż wyłączą serwer. Cos od siebie: Dzięki @GryTrean za szansę. Szkoda, że serwer nie wypalił. Miałem nadzieję, że chociaż te parę osób będzie grać ale unlucky i coś się zepsuło ;v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Niepotrzebnie piszesz rezygnacje skoro - tak jak mówiłem - serwer i tak pewnie będzie wyłączony W każdym razie - dzięki za pomoc przy serwerze, aktywność. Z JB było na Ciebie wiele skarg, ja tego nie odczuwałem i naprawdę brałem pod uwagę Ciebie jako Zastępcę Opiekuna. Rzecz jasna przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi