sandr0 59 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Twój nick: dziabong Wiek: 15 Kilka słów o Tobie: Nazywam się Aleksander, interesuje się produkcją muzyki elektronicznej(głównie riddim).Staram się być miły ale jak każdy, mogę być lekko agresywny ;). Od czasu do czasu też lubię porobić coś w photoshopie jakąś grafikę. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Ponieważ wiele osób na serwerze skraca lub wyzywa a często wtedy nie ma admina a ja przy tym jestem aktywny więc mogę pomóc. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 9 Staż w grze: 7 lat Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/dziabong/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 3h dziennie maksymalnie Czy uiścisz składkę adminowską?: Kupiłem dwie klasy premium. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez sandr0 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 GT do poprawy i zapraszam ponownie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi