KacMorderca 0 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Twój nick: KacMorderca Wiek: 15 Kilka słów o Tobie: bardzo lubię łowić ryby i też lubię czasami pojechać na crossa pojeździć w lesie i poszaleć sobie na motocyklu nie jezdzę jakoś zawodowy ale byłem na zawodach i zająłem aż 4 miejsce na 20 więc bardzo fajne miejsce prawie na podium lubię też czasami zagrać w szachy. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Rekrutacja na admina była to pomyślałem ze się trochę przydam do czegoś też są takie osobniki Janusza którzy utrudniają rozgrywkę Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 7-10 Staż w grze: no nie wiem Link do Twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/KacMorderca/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy) tak 3-4 godziny dziennie w weekendy tak 4-5 Czy uiścisz składkę adminowską?: nie za bardzo krucho z hajsem ale jak będę mieć to może Edytowane 4 Lipca 2019 przez KacMorderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackFrazi 0 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jeśli bym mógł się wypowiedzieć to na plus jest: +jest kulturalny +miły Mi się wydaje że by się nadawał. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEsIo* 0 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Witam i chciałbym powiedzieć że KacMorderca nadaje się na admina Jestem na TAK To tyle Dziekuję Edytowane 28 Czerwca 2019 przez CzEsIo* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Tam masz wymagania. GT ostatnie dni jak kulawy pies Konto pod podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi