baandiT 28 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Chcę zakupić statyw do mikrofonu Genesis Radium 600, chciałbym zapytać jaki statyw do tego mikrofonu będzie pasował , muszę kupić randomowy bo nie produkują statywów pod ten mikrofon a jego średnica wydaje się dość spora Chodzi mi o statyw który montuje się do blatu biurka, bo nie mam zbyt dużo miejsca na biurku żeby postawić mikrofon ze stojakiem(który jest w zestawie) dlatego chce dokupić statyw dzięki któremu mikrofon będzie sobie wisiał nad klawiaturą swobodnie i nie będzie zajmował miejsca na biurku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 lepiej iść do sklepu lokalnego i sprawdzać przymierzyć i zapytać w sumie tam, jakieś media expert etc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi