Hangetsu 143 Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Nick: HangetsuWiek: 17Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: SBStaż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 1.6 ponad 900h, CS:GO około 1,5kCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Aktualnie mam do czynienia z SB ponieważ jestem opiekunem tutejszego JB.Ile czasu poświęcasz forum?: No praktycznie cały dzień, sprawdzam je co 10 minut lub częściej. Zależy od dostępu do internetu Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Wallhack, Aimbot, Triggerbot Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie dostałem nic poważniejszego oprócz warna.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety nie byłem nigdy na takim stanowisku, aczkolwiek aktualnie jestem opiekunem serwera i nabieram coraz więcej doświadczenia z każdym dniem.Informacje o sobie lub uwagi: Jestem osobą cierpliwą i skorą do współpracy. Jestem obiektywny, nie toleruję ziomalstwa. Szanuję zdanie każdej osoby i staram się sprawiedliwie osądzić to jako osoba decydująca o banie dla danej osoby. Próbuję postawić się w sytuacji każdej z osób i rzetelnie podchodzę do swojego obowiązku. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Szczerze mowiac Hangetsu to jestem na nie. Watpie zebys mial wystarczajace doswiadczenie, abys mogl skutecznie wylapywac osoby cheatujace na innych serwerach niz jb, gdzie zazwyczaj goldy graja. Do tego maly staz w CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 30 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi