Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) 1. Twój Nick Jurek ze Spychowa 2. Kto zawinił? (admin/gracz) gracz - ZoZul 3. Nick oskarżonego ZoZul 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:1:167718080 5. Data i godzina zdarzenia: Dziś, tj 23.07.2019r. - godzina około 10:52. 6. Mapa Dust2002 7. Opis sytuacji Gościu mnie drażni, jak nie wiem co. Dostał perk wszystkim znany, a mianowicie : "Duch" Lata tym duchem z respa na respa, strzela z niego i to rakietkami, co w ogóle nie ma sensu, bo jak można się przed tym obronić? Gdyby się raz zdarzyło, by przeprosił, okej. Ale mówię mu żeby tak nie robił, bo za to jest ban, a ten pyskuje coś tam, sadzi się, żebym go zgłosił, wiecie, na kozaka, że gówno mu można jak admina nie ma. Zero typ w ogóle jakiejś pokory w sobie, wszyscy mu mówią, żeby tak nie robił, a on kozaczy przez ten internet, że huhu ;> I dajcie mu jakiegoś porządnego chlapa, bo ostrzeżenie to on sobie oleje. Nienawidzę jak ktoś jawnie łamie regulamin, a jeszcze później cieszy miche, że co to nie on . Nigdy się na nikogo nie rozprułem, ale no kurde.. Szanujmy się trochę ;> 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Demko mogę wrzucić później, bo póki co chłopcy jeszcze grają mecz. Było tam paru graczy, którzy też to widzieli, np : Sayonara, Speaku chyba, Cruzen, Bonifacy chyba też (no chyba, że grali, to calego zajścia mogli nie widzieć dokładnie) http://414339.node92.pukawka.pl/dem-de_dust2002-1563871317-1563872883.zip Dopinam dodatkowo demko (cala sytuacja sie rozeszla o to, że strzelił do mnie rakietkami, dryfując nad wodą pod respem, a pozniej szczekał do wszystkich) Edytowane 23 Lipca 2019 przez Lukrowy_plemnik dopięcie dema 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Demko obejrzałem, ale problem jest taki, że na demku nie mam czatu, a w gameme czat też wcięło. 😕 Gość faktycznie 3 razy użył rakiet na duchu, ale później się ogarnął. Zostanę przy ostrzeżeniu dla Niego, a jak znów coś odwali to mu się oberwie Edytowane 23 Lipca 2019 przez RyKoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi