horeth 0 Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Nick: braxtonWycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: Console Reason: Cheat detected Length: permament. Disconnect: You have been banned by this server, check https://forum.cs-classic.pl/ for more info Serwer: CS:GO Free For All 128tickLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:111792062&advType=steamid&Submit Wyszedłem na mida dałem głowę adminowi o nicku "Baton", a po dwóch sekundach wyskoczyło mi okienko z informacją o banie. Mogę dodać, że po moim strzale jakiśg gracz zaczął na czat wysyłać coś takiego: me1N- : getlight.glhf Activated me1N- : getlight.glhf Activated me1N- : getlight.glhf Activated więc wydaję mi się, że admin źle spojrzał na nicki i zbanował mnie za czystą grę. Trochę żenujące. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Nie dostałeś bana od żadnego admina tylko przez Console @Agent_Baton jak to było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent_Baton 215 Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Do końca nie wiem jak to było, widziałem tylko, że gra na serwerze i coś dobrze strzela, nie widziałem także zgłoszenia na u@ o możliwym cheaterze choć nie ukrywam, że mogłem je przeoczyć. W jednej z rund zobaczyłem tylko, że został zbanowany ale nie zwróciłem uwagi czy przez jednego z adminów czy przez system. edit: Nie przypominam sobie żebyś dał mi głowę w tym meczu nawet, z tego co pamiętam to byłem w tamtym momencie na b, nie w oknie. Edytowane 27 Lipca 2019 przez Agent_Baton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeth 0 Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 w takim razie przepraszam Baton. A co do bana to mógłbym wiedzieć co dokładnie znaczy, że zostałem zbanowany przez konsolkę? I w jaki sposób mogę walczyć o unbana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Dobra, to jest taki sam plugin jaki Karol mial na arenkach. Wykrywa on najprostsze czity, lub tez banuje za frazy "bindy z cheata jak zabiles". Zakladam ze jest tez tutaj, i jezeli to nie byles ty i nic nie masz, a byl na serwerze chlop z realnymi cheatami, ktoremu wyskakiwaly tak bindy, to wydaje mi sie, ze mial on antybana, ktory zmienial mu SID, wiec konsola zbanowala ciebie bo miales takie samo SID. Poprawcie mnie jak sie myle, ale wiem ze takie cos na 1v1 bylo. 1. Edytuj posty 2. Poczekaj gosciu, w goracej wodzie kapany jestes,. Edytowane 28 Lipca 2019 przez SnuFFy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeth 0 Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 A co z unbanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Cytat L 07/27/2019 - 17:16:08: [sbpp_main.smx] "Console<0><Console><Console>" banned "braxton<436><STEAM_1:1:111792062><>" (minutes "0") (reason "Cheat detected") EZfrags.co.uk Wbiłeś odpalony, wyświetlił Ci się EzFrags albo Ezfrags.com, albo ezfrags.co.uk, albo jakakolwiek jego odmiana i dostałeś bana z automatu. Takie bindy wyświetlają się na tym najtańszym gówno cheat, więc ban nie jest przypadkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi