skljk 763 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: sklejke Data zdarzenia : 08.08.2019r. godz. 13 Osoba/y na którą chcesz złożyć skargę: Gemciu Opis Sytuacji : Na światło dzienne wyszedł filmik, na którym z użytkownikiem @z1xu dajemy sobie info na serwerze JailBreak CS:GO. Nasze zachowanie było nieodpowiednie i wiemy o tym, jednak w taryfikatorze kar nie ma żadnego punktu o dawaniu sobie info - punkt, który złamaliśmy to "zakaz podpowiadanie żywi - nieżywi" i właśnie tutaj zaczyna się moja prośba chciałbym aplikować o skrócenie bana z następujących powodów: ~ większość banów na sourcebans za info na ts3 jest na maxymalnie 2 godz (istnieją wyjątki jednak są tam tytuły "wh/info ts3" więc nie wiem jak to traktować) ~ razem z @z1xu wykazujemy skruchę i chcielibyśmy przeprosić za zaistniałą sytuacje ~ obaj jesteśmy bardzo długo graczami tej sieci i nie chcielibyśmy kończyć z siecią w ten sposób Dowód : linki do banów : ban sklejka / ban z1xa - jeżeli będzie trzeba mogę również podlinkować filmik przez, którego dostaliśmy bany #Shino: Przenoszę do działu próśb na UB, ponieważ w moim mniemaniu skarga, którą wytoczyłeś nie ma nic do jego aktualnej pozycji na forum. Prosisz o UB/skrócenie bana, napisz to w odpowiednim dziale. Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Shino 2 3 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Takie coś czyli dawanie info gdzie kto jest i kto ile ma hp jest równoznaczne z wh i ostrzegałem o tym. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Regulamin serwerów jest punktem odniesienia w sytuacjach, które nie zostały zawarte w danym regulaminie (jest o tym także informacja w tym temacie). Jest to dość wiekowy regulamin i poprawiłem też jego wygląd, lecz nadal jest używany w sytuacji gdy: Serwer jest nowy i nie ma regulaminu Jakiś punkt nie został ustalony dla danego regulaminu serwera Na sieci panuje zakaz podpowiadania, co zostało tam poruszono dwukrotnie. Warto też nadmienić, że informowałem kiedyś o sytuacji, w której po demku można wnioskować, że dany gracz mógł mieć WH. Wtedy tłumaczenie w stylu "Podpowiadał mi gdzieś tam" nie ma najmniejszego sensu, bo jest to traktowane na równi z WH, choć akurat w tej sytuacji nie ma to odzwierciedlenia, bo złamaliście po prostu zakaz podpowiadania i zostało to uwiecznione na filmie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi