angel123 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick:angelWycinek z konsoli(bez IP)*: Admin: Opka Reason: Speedhack Length: permament.Ban Reason: speedhackBan End: permament.Server:ffa mirage/cacheSerwer: FFALink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:197651373&advType=steamid&Submit Ps Jego (chyba) kolega dodal mnie do znajomych po czym dostalam kicka z powodem "wypad z serwera" , gdy ponownie wbilam zagralem 1 runde i zabilam admina w plecy.Bez sprawdzania dal mi bana z powodem "speedhack". Wszystko się zgadza , dostałem informacje ,sprawdziłem sam posiadasz więcej niż jednego vaca na koncie ,odpowiedz jest prosta automatycznie zostałeś zbanowany , nie tolerujemy takich cwaniaczków pozdrawiam . Nie sprawdziles nie dostales informacji niech ubteam zobaczy demko badz opiekun.A co do vacow na koncie to ich nie mam tylko"gamebany" na darmowa gierkie i dbd Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez angel123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @matis123212 Proszę o rozpisanie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis123212 10 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Wszystko się zgadza , dostałem informacje ,sprawdziłem sam posiadasz więcej niż jednego vaca na koncie ,odpowiedz jest prosta automatycznie zostałeś zbanowany , nie tolerujemy takich cwaniaczków pozdrawiam 4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 47 minut temu, matis123212 napisał: Wszystko się zgadza , dostałem informacje ,sprawdziłem sam posiadasz więcej niż jednego vaca na koncie ,odpowiedz jest prosta automatycznie zostałeś zbanowany , nie tolerujemy takich cwaniaczków pozdrawiam To nie jest rozpiską. Albo rozpisujesz demko z czasami kiedy się to stało, albo niestety, ale możesz stracić admina. Takich rzeczy się nie olewa. To tłumaczenie nic nie daje, a jest nawet równoznaczne z tekstem "Nie podobasz mi się, wypad." @matis123212 Masz czas do 20:01 jutro. Ani minuty dłużej. Od zawsze trzymamy się zasad, aby admin banujący miał powody do tego bana, a nie tylko widzimisię. A wytłumaczenie czemu jest taki ban, będzie lepszym wyjściem. Czekamy na rozpiskę. Pozdrawiam cieplutko. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis123212 10 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Witam jeszcze bardziej gorąco , pobrałem demko ,obejrzałem całe i nie znalazłem żadnych podejrzanych sytuacji , najwidoczniej pospieszyłem się z banem wybacz . 4 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi