Edekk 50 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Chciałbym się odwołać do bana,którego dostałem dzisiaj o godzinie 16:20 na serwerze CS-CLASSIC.PL,Call OF DUTY ,Admini uważają,że pomagałem w misjach notorycznie i wręczyli mi ban na 7 dni,ja się z tym nie zgadzam i proszę o weryfikację link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/ Disconnect: Kassper✌ - You have banned on server!! Ban Reason: Pomaganie w misjach, nie zabijanie wroga ( kilkukrotnie ), nie wykonywanie celów mapy Ban End: 24-08-2019 16:20 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Brak wzoru więc temat do zamknięcia. Skorzystaj ze wzoru PS: Takie bany powinny być załatwiane w dziale danego serwera Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi