Futr0 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Nick: Futr00Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Futr0 - You have banned on server!! Ban Reason: Pomaganie w misjach / plantowanie paki, zeby ktos zdefowal Ban End: 24-08-2019 16:48Serwer:CodLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:91415135&advType=steamid&Submit Witam Dostałem bana w zasadzie nie wiem kiedy i jak bo po zakończeniu mapki wyszedłem i po ok 40 min wracając już miałem bana niby za pomaganie w misjach itp ?? Proszę o jakieś wyjaśnienie lub cokolwiek Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Dostałeś bana przez SB od @RyKoS tak jak masz napisane za pomaganie w misji. Na serwerze mamy GoTV dzięki któremu możemy w dość łatwy sposób sprawdzić co gracze wyprawiają na serwerze podczas nieobecności administracji. Na owym demku było pokazane jak pomagasz w misji tak masz to napisane w powodzie. Na marginesie. Temat do działu cod moda @Futr0 Nie ma problemu Następnym razem proszę używać opcji edytuj by nie robić nie potrzebnego spamu http://414339.node92.pukawka.pl/dem-de_vertigo-1565985236-1565986833.zip -4:17- Mówisz na czacie głosowym że podłożysz pakę zaraz po tym jak gracz Kopciu prosi Cie o to po czym dajesz mu rozbroić i tak się dzieje. Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez DonSalerii 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Futr0 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Prawdę mówiąc nawet zapomniałem ze zdarzyła się taka sytuacja, raz ktoś komuś pomoże i takie spiny ? Rozumiem gdyby to był może początek edycji ale prawie koniec . No dobra fakt złamałem regulamin .. ale 1 raz mi się to zdarzyło a wy od razu ban tydzień ??? Chyba po prostu chcecie zniechęcić ludzi od siebie bo ja racjonalnego wytłumaczenia nie widzę. Pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez Futr0 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Śmiech na sali, jaja jak berety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi