DonSalerii 606 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Średnia liczba graczy CS:GO największa od czasu premiery! A mówią, że CS:GO umiera ;3 @-_- Zgodzę się z tym. Oczywiście że tylko dzięki temu iż gra jest darmowa widzimy to co na obrazku wyżej + mamy okres wakacyjny dzięki czemu dość spora część dzieci, osób młodszych (osób uczących się) ma czas i możliwość grać w CS:GO Również tak jak Ty mam nadzieje że te liczby się utrzymają może nawet pójdą w górę gdy wakacje się skończą. Sprawa cheaterów jest też dość jasną sprawą z racji iż gra jest darmowa każdy może robić co chce tak naprawdę. Widzimy to również na serwerach. Jestem zdania że gdyby Valve ruszyło z normalnymi regularnymi aktualizacjami mającym na celu urozmaicenie gry a nie tylko wprowadzenie nowej skrzynki liczby te były by znacząco wyższe Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez DonSalerii 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Co prawda statystyki dość mocno boostuje sam fakt, iż gra jest darmowa (gracze wchodzą czitować, dostają bana, tworzą nowe konto, itd), lecz jest to dość dobra wiadomość i mam nadzieję, że nie spadnie to dość mocno po wakacjach (koniec wrzesnia - połowa listopada) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 To i tak dobrze, a przypominam, że praktycznie od 1,5 miesiąca też nie było żadnych większych rozgrywek e-sportowych, które zawsze i tak przyciągają pokaźną liczbę graczy i widzów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi