DonSalerii 606 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Major w Berlinie jest pełen niespodzianek... Nadchodzi ostatnia faza czyli faza mistrzów tak jak w poprzednich jestem ciekaw waszych typów ;3 @RyKoS Proszę Cie gdzie Liquid do Astralis xD. Cieszyć będę się ja ;3 Edytowane 2 Września 2019 przez DonSalerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) @DonSalerii ktoś z nas się bedzie cieszył PS: ASTRALIS DO DOMU Edytowane 2 Września 2019 przez RyKoS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Stawiam finał Vitality vs NRG i bardzo wyrównaną walkę, jednak na korzyść Francuzów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 0 trafionych na 4 . Jestem najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi