VinCent 13 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) Siemka! Po przerwie reprezentacyjnej wraca (moim zdaniem) najlepsza liga świata - Premier League (Liga Angielska). Jako, że dużo na świecie fanów piłki nożnej, zapraszam do typowanie wyników i podawania swoich pewniaczków Moje typy: 14.09.2019 13:30 Liverpool FC 3 :0 Newcastle United 16:00 Brighton and Hove Albion 1 : 1 Burnley FC 16:00 Manchester United 1 :1 Leicester City 16:00 Sheffield United 1:0 Southampton FC 16:00 Tottenham Hotspur 2:1 Crystal Palace 16:00 Wolverhampton Wanderers 3:1 Chelsea FC 18:30 Norwich City 0:3 Manchester City 15.09.2019 15:00 AFC Bournemouth 1:3 Everton 17:30 Watford FC 0:0 Arsenal FC 16.09.2019 21:00 Aston Villa 1:3 West Ham United Jednocześnie jako pewniaczki typuję: Liverpool - Newcastle -> Newcastle nie strzeli gola (Kurs 1.63 - Virgil Van Dijk już o to zadba) /// wygrana The Reds Brighton - Burnley -> Burnley strzeli gola (Ashley Barnes w formie + w każdej kolejce strzelali gola; oprócz Live) MU - Leicester -> Leicester strzeli gola (Obrona United dziurawa jak ser szwajcarski, a Leicester ostatnio w gazie) Tottenham - Crystal Palace -> Wygrana Tottenhamu Norwich - Manchester City -> Wygrana City Ryzysko jest małe -> dając 5zł możemy mieć 23 zł A jakie są Wasze typy wariaty? Edytowane 13 Września 2019 przez VinCent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Wg mnie to bedzie raczej zdecydowana wygrana United, w dodatku nie wydaje mi sie zeby Wolves wygralo z Chelsea ale to sie da zobaczyc, bez Hazarda takiego kopa az nie maja. Co do reszty az tak bardzo sie nie interesuje, a no i arsenal 1:0 wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCent 13 Opublikowano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 10 minut temu, SnuFFy napisał: Wg mnie to bedzie raczej zdecydowana wygrana United, w dodatku nie wydaje mi sie zeby Wolves wygralo z Chelsea ale to sie da zobaczyc, bez Hazarda takiego kopa az nie maja. Co do reszty az tak bardzo sie nie interesuje, a no i arsenal 1:0 wygra Właśnie Wan Bissaka niewiadomo czy zagra, ostatnio obrona United kuleje (Southampton było bliskie zwycięstwa) no i od trzech meczy nie zanotowali zwycięstwa. Jeszcze ta przegrana z Crystal Palace i nierówna forma napastników 🙈 Bardzo ich lubię i szanuję, ale Lester ostatnio w dobrej formie A co do Chelsea... cóż... Po remisie z Sheffield Lampard musi w końcu wygrać; postawić wszystko na jedną kartę, a to stwarza wilkom okazje do kontraataków. Obrona Chelsea bez Rudigera też w nie najlepszym stanie. No i tak, zgadzam się - Arsenal musi wygrać. Ale z nimi jak z Virtusami - stawiasz na nich to przegrywają, stawiasz przeciwko nim to wygrywają haha Dlatego wolę dać remis lub wygraną/remis. 5zł to nie dużo, a jak wejdzie to można pare litrów benzyny zatankować XDD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi