Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Wiek: 21Kontakt (GG/e-mail/steam): maria_aaaKiedy zaczynałeś grę w cs: około 8,9 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: hm duzo...rzadko sie myle co do ludzi ktorzy maja wh, a aim czy sh to widac golym okiem ;)Ile masz wolnego czasu?: oj jako student mam ciagle czas wolny :)Dlaczego starasz się o to stanowisko?: chce pomoc ludziom zeby mieli mniej pracy i czesto przebywam na forumUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Jestem na tak.Chociaż myślę, że rekrutacja powinna być już zakończona bo UB jest ogarniane ładnie na bierząco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tak Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No teraz sami z blejzem ogarniamy i nwm po co kolejna ręką do pomocy.Ale wymagania spelniasz i jeśli chcesz pomagać to jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 To samo co UP.Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Na tak. niby ogarniacie ale np. dziś was nie było i dlatego jeszcze "pasza dla zwierząt" nie zaszkodzi. Tak. Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Na Tak wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 TAk wymagania są! Jeśli pomogłem daj Lajka, to nic nie kosztuje a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja jestem na TAK Zawsze przyda się+1 do ubteam +spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjęty. Dane na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi