Jump to content

Podanie pasha/dziku

Esc Icy Box pasha

Recommended Posts

Wiek: 21Kontakt (GG/e-mail/steam): maria_aaaKiedy zaczynałeś grę w cs: około 8,9 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: hm duzo...rzadko sie myle co do ludzi ktorzy maja wh, a aim czy sh to widac golym okiem ;)Ile masz wolnego czasu?: oj jako student mam ciagle czas wolny :)Dlaczego starasz się o to stanowisko?: chce pomoc ludziom zeby mieli mniej pracy i czesto przebywam na forumUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nigdy

Jestem na tak.Chociaż myślę, że rekrutacja powinna być już zakończona bo UB jest ogarniane ładnie na bierząco.

No teraz sami z blejzem ogarniamy i nwm po co kolejna ręką do pomocy.Ale wymagania spelniasz i jeśli chcesz pomagać to jestem na TAK.

Guest Blip ^

Na tak. niby ogarniacie ale np. dziś was nie było i dlatego jeszcze "pasza dla zwierząt" nie zaszkodzi. Tak. Ogarnie

• Root
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjęty. Dane na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy