Jump to content

Rozgrzewka

bolu

Recommended Posts

Witam, jestem za modyfikacją rozgrzewki. Randomowe bronie ok, ale nie powinno być granatów i bomby, ponieważ niektórzy po prostu spamują fleszami i kładą bombę. Jeśli miałby być HE to razem z kevlarem, bo HE pod nogi - tracił większość HP.

Okej, jeśli mówisz że to tylko rozgrzewka, to po co ona jest w ogóle? Chodzi mi tylko o pewne ograniczenia. Typek podkłada paczkę i CT musi ją rozbroić...

Tej ludzie co z wami. Ta rozgrzewka jest niedopracowana... To na prawdę zajmuje kilka minut, poszperać na ftp i poddać korekcie 2-3 linijki...

Nie no, skoro dla adminów niedopracowane rzeczy są ok to spoko. Według mnie, jak coś się robi dla siebie to dobrze i dokładnie. Pozdrawiam.

Chlopie jak ci się nie podoba rozgrzewka to poczekaj minute na specie.Większości się podoba początek a przez twoje zdanie "nie" się nie wywali.

"Chłopie", nie chodzi mi o wywalenie jej, tylko edytowanie. Jak Ero wspomniał, to tylko 2 cvary, więc chyba nie boli. Na pewno bardzo dobrze ogarniasz i na pewno zajęłoby Ci to "chłopie" minutę.

Guest Blip ^

ale siwy nie ma nic z tym serwem wspolnego jest tylko adminem. ja sie zajmuje tym serwerem i napisalem juz robisz ankiete gracze sa na tak edytuje gracze sa na nie zostawiam tak jak jest.P.S. Siwy dobrze ogarnia hahah on nie umie kicka dac :P xD heh :)

• Like 1

Dobra, sory za problem. Temat do kosza. Nie ma sensu robić ankiety, skoro tyle ludzi jest przeciwnych. Pozdrawiam.

Guest Blip ^
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Prośba autora tematuJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy