bolu 27 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam, jestem za modyfikacją rozgrzewki. Randomowe bronie ok, ale nie powinno być granatów i bomby, ponieważ niektórzy po prostu spamują fleszami i kładą bombę. Jeśli miałby być HE to razem z kevlarem, bo HE pod nogi - tracił większość HP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 dla mnie zbędna jest modyfikacja.. to rozgrzewka.. to tylko 60 sekund ...Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Okej, jeśli mówisz że to tylko rozgrzewka, to po co ona jest w ogóle? Chodzi mi tylko o pewne ograniczenia. Typek podkłada paczkę i CT musi ją rozbroić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Gosciu w czym ci paka i he w rozgrzewce przeszkadzają ?To jest 1 min i tyle. . .NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja rowniez jestem na NIE. To tylko rozgrzewka ktora trwa 1min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tej ludzie co z wami. Ta rozgrzewka jest niedopracowana... To na prawdę zajmuje kilka minut, poszperać na ftp i poddać korekcie 2-3 linijki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 tu wystarczy zmiana 2 cvarów ale dobra ^^. daj ankietę będą na tak zmienie nie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie no, skoro dla adminów niedopracowane rzeczy są ok to spoko. Według mnie, jak coś się robi dla siebie to dobrze i dokładnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Chlopie jak ci się nie podoba rozgrzewka to poczekaj minute na specie.Większości się podoba początek a przez twoje zdanie "nie" się nie wywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 "Chłopie", nie chodzi mi o wywalenie jej, tylko edytowanie. Jak Ero wspomniał, to tylko 2 cvary, więc chyba nie boli. Na pewno bardzo dobrze ogarniasz i na pewno zajęłoby Ci to "chłopie" minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 ale siwy nie ma nic z tym serwem wspolnego jest tylko adminem. ja sie zajmuje tym serwerem i napisalem juz robisz ankiete gracze sa na tak edytuje gracze sa na nie zostawiam tak jak jest.P.S. Siwy dobrze ogarnia hahah on nie umie kicka dac xD heh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Dobra, sory za problem. Temat do kosza. Nie ma sensu robić ankiety, skoro tyle ludzi jest przeciwnych. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tyle? 3 a serwer odwiedziło ponad 10k osób, ale jak chcesz. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Prośba autora tematuJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi