Skocz do zawartości

Rozgrzewka

bolu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem za modyfikacją rozgrzewki. Randomowe bronie ok, ale nie powinno być granatów i bomby, ponieważ niektórzy po prostu spamują fleszami i kładą bombę. Jeśli miałby być HE to razem z kevlarem, bo HE pod nogi - tracił większość HP.

Okej, jeśli mówisz że to tylko rozgrzewka, to po co ona jest w ogóle? Chodzi mi tylko o pewne ograniczenia. Typek podkłada paczkę i CT musi ją rozbroić...

Tej ludzie co z wami. Ta rozgrzewka jest niedopracowana... To na prawdę zajmuje kilka minut, poszperać na ftp i poddać korekcie 2-3 linijki...

Nie no, skoro dla adminów niedopracowane rzeczy są ok to spoko. Według mnie, jak coś się robi dla siebie to dobrze i dokładnie. Pozdrawiam.

"Chłopie", nie chodzi mi o wywalenie jej, tylko edytowanie. Jak Ero wspomniał, to tylko 2 cvary, więc chyba nie boli. Na pewno bardzo dobrze ogarniasz i na pewno zajęłoby Ci to "chłopie" minutę.

ale siwy nie ma nic z tym serwem wspolnego jest tylko adminem. ja sie zajmuje tym serwerem i napisalem juz robisz ankiete gracze sa na tak edytuje gracze sa na nie zostawiam tak jak jest.P.S. Siwy dobrze ogarnia hahah on nie umie kicka dac :P xD heh :)

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Prośba autora tematuJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności