Pancio. 218 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nick: K3ndinh0 (Pancio)Powód rezygnacji: brak czasuCos od siebie rezygnacja tylko z 4k, @-_- dziękuje za danie mi szansy, jednakże nie mam totalnie czasu na pilnowanie dwóch serwerów, ledwo mi starcza na 201. Dziękuje ci i powodzenia w dalszym rozwijaniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 3 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 3 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi