FreshMan 390 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Typ Pracy: avatar Wymiary: steam/forum Render, Stock: - Napis/y: FreshMan Tematyka: Jack Sparrow/Piraci z Karaibów Kolorystka: Ciemna Inne:- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Pod kolor rangi chciałem i żeby lekko pasowało do sygny, ale zaszalałem za bardzo chyba: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie no jest super, ale pisze FRESHMANV i jest to trochę widoczne 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 A sory nie zauważyłem nawet, przypadkowo widocznie; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 I teraz jest prefekt, dzięki bardzo. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi