Karizma 0 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 1. Twój Nick: KariZma 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Admin jakis 3. Nick oskarżonego: Nie pisze od kogo ban 4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia: 6. Mapa Nie mam pojecia 7. Opis sytuacji: Wrocilem dopiero z pracy chce zagrac i patrze ze bana mam. To ze jestem nowy na serwerze i gram dobrze to nie oznacza ze cheater. (10 lvl faceit 2800elo top 400 w polsce I 8K GODZIN W CSGO) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 https://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/ Tutaj jest dział odpowiedni dla tego typu spraw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakku 172 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Ban nałożony przez @Mahesvara2 za demko z mapy cs_italy wczoraj po godzinie 23. Reszta informacji na screenie.A w związku z tym, ze ban został dodany przez SB nie ma informacji kto i na jakiej mapie go nadał. Edytowane 28 Października 2019 przez Sakku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi