Veed 0 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nick:VEEDWycinek z konsoli(bez IP)*: disconnect: VEED - You have banned on server!! Ban Reason: Skrypty na BH Ban End: 29-10-2019 21:45 Server: ★RESET HALLOWEEN★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★ You can submitted protest on forum <font color='#ffb426'>https://forum.cs-classic. Disconnect: VEED - You have banned on server!! Ban Reason: Skrypty na BH Ban End: 29-10-2019 21:45 Server: ★RESET HALLOWEEN★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★ Serwer:cod mod 201Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=VEED&advType=name troche temu to juz bylo :P chcialem pograc na codzie ale niestety tutaj mam bana a jeden serwer zyje :P BH juz nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Wszystko zależy od @RyKoS lub @Mahesvara2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Szybszy, @Mahesvara2 @RyKoS decydujcie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Ja to jestem na nie skrypty na BH to są wspomagacze takie jak aim czy wh skoro skusiło go na skrypty to równie dobrze może go skusić na inne wspomagacze. Ja takim mówię tylko jedno "było nie oszukiwać". Skoro chciało się poskakać było iść na jakiś DeathRun. Ale to RyKoS banował mnie wtedy nie było nawet w administracji więc jak RyKoS się zdecyduje dać UB nie będę się sprzeczał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veed 0 Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Chce tylko zaznaczyc ze nigdy nie gralem na zadnym aimie czy wh i nie zamierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Cheaty to cheaty nie ma się co zastanawiać , do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veed 0 Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Prosze was .. jedyny serwer z cod modem ktory zyje na ten moment .. nie uzywam juz tego i nie mam zmaiaru nic innego uzywac 😕 Edytowane 30 Października 2019 przez Veed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 @RyKoS Wypowiedział się w sposób jednoznaczny, takze @Veed Ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi