CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Typ Pracy: Photoshop master Wymiary: Okreslone Render, Stock: Nope Napis/y: Hellnope Tematyka: Mój ryj z T.Nalepą Kolorystka: Letnio-Jesienne barwy Inne: Czy znajdzie się tu ktoś zdolny usunąć tę dzierlatkę z mojego niedoszłego profilowego na FB? 😏 Przynajmniej jej kawałek, żebym miał ładną fotę z Panem Nalepą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) Jak nikomu nie powiesz to nie zauważą xd Edytowane 2 Listopada 2019 przez WhiteBlood 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 No i elegancko! Poprawiłem tylko udo bo zszedłeś zbytnio na nogawkę ;) Dziękuję bardzo, lecą plusy <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi