Sakku 172 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Nick: Sakku Powód: Ogólnie to znów doszedłem do momentu, w którym Cs stał się rutyną przez co gra mnie nudzi. Dlatego muszę sobie od niego odpocząć aby mi nie zbrzydł. Pomecze chwilę inne gry, stesknię się za nim i wrócę aby na nowo się nim cieszczyć. Czas nieobecności: powiedzmy 2 tygodnie. Coś od siebie: jak trzeba będzie to co wieczór jestem online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Dobrze to sobie pograj w inne gry Przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi