Karol 3.0 8 Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 1. Nick:200IQ 2. Imię:Karol 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6-7 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie):zalezy ile ale wydaje mi sie ze tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/485004 8. Parę słów o sobie **:18 lat sporo wolnego czasu w wolnym czasie gram w basket albo w cs'ka 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Lubie grac na tym serwie i w czesniej tez tu mialem admina tylko przez chorobe nie moglem grac i stracilem go 10. Steam_ID:STEAM_1:1:125151542 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: roznie mysle ze tak 3 dziennie to na spokojnie a w weekendy wiecej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze o 16 a weekendy o ktorej wstane 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2041h na aktualnym acc 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak wlasnie tu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Ja jestem na nie Przejrzałem sobie Twoje gameME i niepokoi mnie jedna sprawa ; Jeden raz tylko się zdarzyło że grałeś na serwie bardzo długo, bo aż 5h co dało 229 rund. Cała reszta to jakaś drobnica poniżej godziny Sam ostatnio grałem dość sporo, a widziałem Cię tylko raz bodajże i jeszcze się zastanawiałem kim Ty jesteś Ale to tylko moje zdanie, decyzja należy do chłopaków z "góry". 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 https://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/485004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi