Nyro 59 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Typ Pracy: avatarWymiary: na steamRender, Stock:*niżej*Napis/y: NyroTematyka: -Kolorystka:Fioletowa Inne: ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Nie wiem lipa jest PS mi się zepsuł i zainstalowałem jakiegoś ale w połowie nie działa wiec xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyro 59 Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jest git nie przejmuj się! O coś takiego mi chodziło żeby zabarwić na fiolet.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi