Agnes 147 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Nick: ♡ AgneS Powód: Jeśli mam być szczerza, to muszę złapać oddech i odpocząć chwilkę od CODMOD'a. Serwer stał się dla mnie codzienną rutyną i obowiązkiem, z którego nie czerpie tego samego fanu co kiedyś. Mam nadzieję, że ten moment bez serwera, pozwoli mi wrócić z nową energią. Czas nieobecności: od dziś aż do 5 stycznia 2020r. Coś od siebie: Oczywiście w dalszym ciągu jestem dostępna, czy to na steam'ie czy na teamspeak'u. Będę uczestniczyła w zebraniach oraz brała czynny udział w życiu administracji. Wszyscy wiedzą, że zawsze można do mnie napisać i nigdy nie odmówię pomocy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Przyjęte, miłego odpoczynku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Przyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi