Medve 497 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Typ pracy: Avatar Wymiary: forum Render, Stock: - Napis/y: Medve Tematyka: Jamal Murray Kolorystyka: ciemne Inne: Pozdrawiam @PortiZ mam nadzieję, że zrobisz najlepszy avatar na ziemi. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Medve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Edytowane 6 Stycznia 2020 przez PortiZ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 @Medve Odpisz cos bo zamkne temat. Bierzesz to czy mam cos poprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Sory, nie wybrałeś awatara. Nawet ci dałem możliwość żebym poprawił, ale nie powiedziałeś co ci się nie podoba. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie nie zostało wykonane.Sprawdź czy aby na pewno wszystkie warunki zostały spełnione. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi