SkaRRyyy 0 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Grałem w RP po czym poszedłem z psem wracam wchodzę na serwer i dostałem bana perma za ,,aktywny ban’’nie mam bladego pojęcia za co. Aż takim debilem nie jestem zeby wydać 300 zł i grać na cheatach i czemu aktywny ban jak ja nigdy bana nie miałem na tym serwie 01-12-20 21:29 SkaRRy [CSC] id custom:726184 i nie wiem o jaki chodzi wycinek z konsoli Edytowane 12 Stycznia 2020 przez SkaRRyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Proszę zastosować się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi