XxMinecraftProKox2009xX 0 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witam, jestem Aleksy . Jestem sprawie o od mutowania jeszcze nie przeszedlem mutacji ale nie naduzywam mikrofonu oraz jest to dla mnie wazne poniewaz czasami info w grze sie przydaje. I to raczej tyle z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 1. Zastosuj się do wzoru. 2. Pisz w dziale konkretnego serwera, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi