ZyXeel 602 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Siemanko wariaty! Jak myślicie jaki zespół wygra tegoroczną edycję Ligi Mistrzów w piłce nożnej? Ja sercem za FC Barceloną, ale wydaję mi się, że wygra Liverpool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyro 59 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) ja bardzo liczę na Borussię bo mają wielu perspektywicznych zawodników którzy mogą namieszać , niektórzy już namieszali np,Haaland. Choć również myślę że Liverpool wygra bo zdominowali PL i są faworytami w tej edycji UCL,a moim czarnym koniem jest Lyon bo w sumie nikt nie zwraca jakoś szczególnie na nich uwagę a mają potencjał. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez Nyro rozwinięcie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubekAthlet 43 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Jak na moje to LM wygra MC ponieważ Real gra swoje lecz niema jakiegoś mocnego składu mocnym rywalem może sie okazać PSG lecz obrona MC jest mocna i to mega szczelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi