Sozzak 16 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: sozzak 2. Kto zawinił? (admin/gracz): guard 3. Nick oskarżonego: zyxeel 4. Steam_ID oskarżonego: pewnie macie nie mam teraz możliwości zdobycia. 5. Data i godzina zdarzenia: 22.01.2020 okolo 19 20-306. 6. Mapa: jb_cavern_v1b 7. Opis sytuacji: No to tak, jak widać na demku zyxeel wpadł do tej wody na cavernie co jak wiemy gdy sie wpadnie to się ginie, jednak nagle zaczął sie wyslapowywac. Normalny gracz nie ma takiej możliwości i trochę beczka jak ma być tak, że jak jakiś adminstrator ma umrzeć to wymiga się od tego poprzez wyslapowywanie. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_cavern_v1b-1579713091-1579716093.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 2:4 dla tt, minuta mapy około 32:40 @ZyXeel Fajnie, że potrafisz się przyznać do błędu, nie rób już takich głupich rzeczy poprostu bo to chwila a łatwo możesz dostać degrada. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez Sozzak 3 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Cytat No to tak, jak widać na demku zyxeel wpadł do tej wody na cavernie co jak wiemy gdy sie wpadnie to się ginie, jednak nagle zaczął sie wyslapowywac. Normalny gracz nie ma takiej możliwości i trochę beczka jak ma być tak, że jak jakiś adminstrator ma umrzeć to wymiga się od tego poprzez wyslapowywanie. Tak masz racje w tym momencie nadużyłem swoich praw "guardowskich" ale później jak ktoś wpadł to też go wyslapowałem. Wiem nie powinienem tego robić, a jednak zrobiłem no cóż. Ale twoje zachowanie też nie jest lepsze. Wina leży po mojej stronie więc chciałbym przeprosić i przyjmuje wszelkie konsekwencje tego czynu. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez ZyXeel 4 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pmieć co najmniej 3 znakK. 0 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Sugerował bym najwyższą karę jaką jest zabranie guarda. Po incydencie w którym wyzwałem gracza ZyXeel na forum odnoszę wrażenie że uwziął się na mnie zawsze odpowiada mi takim "chamskim tonem". Serwer nie sprawia mi tyle frajdy co na początku. Chciał bym dodać że guard jest po to by pomagać. Gdy ktoś ma do niego pytanie zawsze odsyła do regulaminu rozumiem takie zachowanie ale guard powinien jednak pomóc czy coś wytłumaczyć. 4 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) 14 godzin temu, Pmieć co najmniej 3 znakK. napisał: Sugerował bym najwyższą karę jaką jest zabranie guarda. Po incydencie w którym wyzwałem gracza ZyXeel na forum odnoszę wrażenie że uwziął się na mnie zawsze odpowiada mi takim "chamskim tonem". Serwer nie sprawia mi tyle frajdy co na początku. Widzę że nie skończysz tematu ze mną. To że zwyzywałeś mnie na forum i serwerze, przymknąłem na to oko bo jak to mówią każdemu powinno dawać się drugą szansę. Jedynie co do ciebie mówię na serwerze, to jak mam jakąś sprawę administracyjną, żebyś nie nadużywał mikrofonu i dawał innym szanse w CT. Próbuję unikać wszystkich konfliktów związanych z twoją osobą, bo jak zawsze zaczynasz mnie wyzywać. A później się dziwisz ze jestem "chamski dla ciebie". Jak masz jakąś sprawę administracyjną staram się pomóc lub odsyłam do regulaminu. 14 godzin temu, Pmieć co najmniej 3 znakK. napisał: Chciał bym dodać że guard jest po to by pomagać. Tak jestem tu żeby pomagać oraz, jak niektórzy zapominają pilnować porządku na serwerze. Jak kogoś się upomina miliard razy, to nie będę siedział z "rękami w kieszeni" tylko przechodzę do "czynów ostatecznych". Jak to było ostatnio, chciałem dać bana graczowi, a że guard może dać bana tylko i wyłącznie przez votebana, to jak wyświetliła się ankieta, to nakłaniałeś innych graczy do wciskania 2 czyli NIE 14 godzin temu, Pmieć co najmniej 3 znakK. napisał: Gdy ktoś ma do niego pytanie zawsze odsyła do regulaminu rozumiem takie zachowanie ale guard powinien jednak pomóc czy coś wytłumaczyć. Jeśli jest sytuacja, w której gracz nie rozumie chodź mu to wyjaśniam odsyłam go do regulaminu bo wszystko jest w nim zawarte, i chyba po to jest żeby odsyłać tam innych graczy czy się mylę? Jak dla mnie wypowiadasz się w tej skardze wyłącznie dlatego że mnie nie lubisz, bo nie traktuje się "ulgowo" oraz dlatego że daje ci muty za nadużywanie mikrofonu, oraz bany na CT za nie ogarnianie i nie znajomość regulaminu. Co do skargi Sozzaka, przyznaje się w 100% że nie powinienem wykorzystywać rangi. Zrozumiałem swój błąd i nigdy więcej go nie popełnię. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez ZyXeel 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Guard Zyxeel zostaje ukarany warnem, dziękuje za zgłoszenie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi