Famas 114 Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Mam problem,a mianowicie nie działają mi klawisze A,D,S odpowiadające za chód,klawisz W jak i inne działają normalnie,sprawdzałem bindy w cfg i wszystko jest tak jak powinno być.Nie wiem co się dzieje?Może wy macie rozwiązanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 może po prostu w opcjach kliknij przywróć ustawienia podstawowe lub jak to nie pomoże usuń całe cfg zrobi ci się ono samo od nowa i powinno być ok a jak nie to to moze ustawienia klawiatury czy cos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famas 114 Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Właśnie sprawdzałem to wszystko Ero i nic nie pomaga.Najwyżej zreinstaluje na innym dysku może to coś da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReeQ.^ 2 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Sproboj options--->keyboard--->use defuls (czy jakos tam) noi powinno dzialac Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts