.noclips shxdow 0 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dostałem permmute za nic bo jakies dziecko darło sie i mowiło "otworzcie cele" i ja wtedy tez mialem właczone micro i admin pomysłał ze to ja nick shxdow steam id:STEAM_1:0:59499115 tryb jailbreak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tu masz linka gdzie trzeba składać takie odwołania https://forum.cs-classic.pl/forum/509-podania/ a tu masz wzór do którego musisz się zastosował przy składaniu prośby o UnMuta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi