getCS 3 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jako miłośnik motoryzacji zapraszam innych pasjonatów jak i użytkowników czterech kółek lub jednośladów do wstawiania swoich perełek 🏎🏍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getCS 3 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Skoro cztery kółka to tylko cztery pierścienie 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Ja to takie 2w1 i cztery kółka i jednoślady Ps. nie stać mnie na samochód, bo jestem biednym studentem Edytowane 30 Stycznia 2020 przez DraY 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Swift 1.3 benzyna Auris 1.4D Japońska Motoryzacja My Love Lexus, Supra, GTR, ale nie ukrywam ze na BMW serii 1 teraz zbieram ( mały samochód ale do miasta będzie idealny benzyna z dobrym silnikiem ) Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Kosin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Insta: @pazi.px 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi