Ksawery 55 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) 1. Twój Nick:PoProstuKsawery 2. Kto zawinił? (admin/gracz gracz 3. Nick oskarżonego:poldek 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:419066032 5. Data i godzina zdarzenia:12.02.2020 po 16 6. Mapa:jb_leaderminecraft 7. Opis sytuacji poldek podczas grania na serwerze zaczął mnie prowokować słowami ksawery fajny mam avatar i zobaczylem swoje zdjecie 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie😞http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_leaderminecraft-1581948677-1581951355.zip ptaki i suiryu 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas jakos ostania runda hahahahaahah portiz czy jak powiem do ciebie (przyjmijmy ze masz na imie mariusz kowalski ) MARIUSZU KOWALSKI SIEMKA i ty mu odpowiesz bo nikt nie zna twojego imienia to jest twoja wina ?? jest to dla mnie smieszne i niedorzeczne ... @potiz jesteście dużym serwerem i powiniecie chronić dane osobiste a nie jeszcze bronic użytkowników i wpieranie mi że jest to moja wina jest głupie @poldek po pierwsze drogi poldku demka prosiłbym ewentualnie screeny a wiadomosci prywatne raczej w grę nie wchodzą Edytowane 17 Lutego 2020 przez SnuFFy brak opisu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Moim zdaniem to nie jest udostępnianie danych osobowych, bo nikt nie wiedział, że to ty. Moim zdaniem to raczej prowokacja, bo tylko ty wiedziałeś, że to twoje zdjęcie, dopóki tego nie zgłosiłeś. @Ksawery no niby troche tak. Nawet dla beki mogles odpowiedziec siemka i nikt by nie wiedzial ze to twoje prawdziwe imie/zdiecie @Ksawery Nie chodzi mi o to ze to twoja wina. Po prostu on cie prowokowal...a ty sie dales. I przez to wyszlo na to ze to twoje zdiecie. Edytowane 17 Lutego 2020 przez PortiZ 2 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Byłem przy tym. Jak powiedziałem Poldkowi, żeby zmienił ten avatar to od razu to zrobił. Uważam, że pisząc tę skargę chcesz po prostu większej kary dla Poldka niż zwrócenie uwagi... No cóż, twój wybór. Jakbym był, na twoim miejscu też bym chciał większej kary dla tego kogoś. Edytowane 17 Lutego 2020 przez Suiryu Coś od siebie jeszcze dodałem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k 20 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) ksawery mialem mylne pojecie co do ciebie obrazales mnie od bocianów dlatego wyzywalem cie od ulancow myslałęm ze to takie kolezenskie zarty poniewaz wiele razy wyzywalismy sie na pv nic sobie z tego nie robiac bo pozniej normalnie sie do siebie odnosilismy na serverze ustawilem te zdj bo wiedzialem ze nikt nie wie jak wygladasz myslelem ze posmiejemy sie razem tak jak z tych poprzednich sytuacji nikt nie widzial by ze to twoje zdj dopoki sam tego nie powiedziales @Ksawery skoro wiadomosci prywatne nie wchodza w gre to czemu za udostepnienie danych osobowych na pv jest ban ? Edytowane 17 Lutego 2020 przez Pold3k 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Takie coś niepowinno mieć miejsca. Jak wiadomo wizerunek osoby jest danymi osobowymi o czym nawet wspomina RODO. Ustawienie sobie awatara z wizerunkiem kolegi i dodatkowe prowokowanie go w sposób jaki opisał ksawery jest po prostu złamaniem regulaminu za co jest nawet ban permamentny. Śmiechy śmiechami, ale we wszystkim trzeba znać umiar i wiedzieć gdzie i w jaki sposób można się pośmiać. Na pw możecie wysyłać sobie co dusza zapragnie jednak serwer to nie jest miejsce dla takich sytuacji. @Ksawery pod żadnym warunkiem nie jest twoją winą to, że przyznałeś się do tego że jest to twoje zdjęcie. Pokazujesz w ten sposób, że nie zgadzasz się z tym co on robi i nie podoba ci się takie zachowanie. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Ustawianie czyjegoś zdjęcia bez zgody tej osoby jest karane banem permanentnym. Co widać po tej skardze: 1. Gracz zrobił to umyślnie i "w celu odwetu za wyzwanie go od bociana". 2. 53 minuty temu, PortiZ napisał: Moim zdaniem to nie jest udostępnianie danych osobowych, bo nikt nie wiedział, że to ty. Moim zdaniem to raczej prowokacja, bo tylko ty wiedziałeś, że to twoje zdjęcie, dopóki tego nie zgłosiłeś. Tutaj chyba potrzeba przypomnieć sobie regulamin. Temat zamykam bo wszyscy robicie niepotrzebny spam w tym temacie. Zostawiam to dla opiekuna, jak zobaczy temat i podejmie decyzje to otworzy temat i napisze swoje zdanie. 4 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Gracz zostaje zbanowany permanentnie. 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi