Krzysiek. 187 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: krzysiek12 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: tekaszi sixnajn 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:534554358 5. Data i godzina zdarzenia: 26.02.2020 godzina 11:30 6. Mapa:mapa spy vs spy 7. Opis sytuacji:Byłem w ct i był fd po czym gracz mi mówi że w kolejce są osoby chętne z mutacją więc wyszedłem z ct i zaczęliśmy grać. On nagle mówi żeby mnie zabić w celi za nic poprostu i oznaczył mnie i zabił nie wiadomo za co . Ten typ nie ogarnia wgl ct.Poza tym dowiedziałem sie że podszywa się pod gracza Poldek który ma perm-bana. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):świadkowie np. ___orzech332___ albo aleksander fredro dużo osób wtedy było 9. Wynik/numer rundy/czas:nie pamiętam wyniku rundy , numer rundy nie pamiętam ale to była przedostatnia runda a czas to sam początek rundy http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_spy_vs_spy_beta7-1582710563-1582713677.zip Edytowane 28 Lutego 2020 przez krzysiek12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZazdrościszMi 2 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) no potwierdzam ale jeszcze trzeba dodać to że chłop -na 2 osoby daje broń tt i mówi żeby poszukał i zabił kolege -niedawno jb_dusty_v1 5 runda nie dał poleceń wszyscy piszą FD a on powiedział cicho i zrobił "Hangry gejmsy" nwm jak to sie pisze -podczas kidy zrobił zabawe na FD zabrał chłopowi FD z kontrabandy -no i taki nie ogar -kłóci się i wyzywa graczy -no i jeszcze co się stało przed chwilą chłop mnie zabił i napisałem że miałem wszystko dobrze to powiedział że to nie on mnie zabił i nie rozpatrzył FK Edytowane 26 Lutego 2020 przez ZazdrościszMi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Prawda a zwłaszcza co chwile wyzywa i prowokuje a jest po stronie ct. Teraz na kolejnych mapach robi to samo. Masz racje scroll poniosło mnie wtedy poprostu jestem w stanie przyjąć za to bana. @scroll okej Edytowane 26 Lutego 2020 przez krzysiek12 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Dobra najpierw opiszę sytuacje, które się wydarzyły przed tymi opisanymi w skardze Gracz i love cocaine i yaxsi 0 kultury oraz liczne obrazy Gracz scream obraza na fk + liczne obrazy oraz naduzywanie fk Teraz sytuacja opisana w skardze Gracz tekaszi nieznajomość regulaminu (Zrobił pierwszą reakcje, aby zabić innego TT wraz z obrazą jego) grając po stronie ct oraz obrazy. Zrobił quiz i zabił osobę, która nie odpowiadała za podpowiadanie tt-tt. Ale ty krzysiek też nie jesteś bez winy bo potrafiłes go wyzywać czy napisać raz czy dwa bezsensowne FK @krzysiek12 Edytuj swoje posty, a nie dodawaj nowe odpowiedzi Edytowane 26 Lutego 2020 przez Scroll 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Gracz tekaszi zostaje zbanowany na dwa dni oraz dostaje miesięcznego bana na drużynę strażników. Edytowane 28 Lutego 2020 przez freshman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi