Fifucz 1 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: FIFUCZ3K 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracze 3. Nick oskarżonego: Darkness, John, oraz osoba z dziwnym nickiem mam ss 4. Steam_ID oskarżonego: John: STEAM_1:0:510697476, Darkness: STEAM_1:1:533086707 oraz osoba z dziwnym nickiem: STEAM_1:1:191059552 5. Data i godzina zdarzenia: 1:00~ 6. Mapa: jb_akbar_beta2 oraz jb_lego_jail_2k17b 7. Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak, darkness na mapie jb_akbar_beta2 prowadził, nie za bardzo mu to szło więc ja to wykorzystywałem do buntów, w której z ostatnich rund zbuntowałem się w następną miałbyć ZeusDay CT czyli Darkness stwierdził że mnie zabije za to że się zbuntowałem runde temu zabił mnie, coś tam powyzywał itd. Napisałem do admina ra1x1or w momencie którym on wbił darkness się przyznał i chciał dostać bana, ra1x1or nie chcący dał sobie samemu bana przez co niestety takowa osoba mogła nadal grać. Śmiał się coś tam mówił cytując "że ma wywalone w tego bana itd". Po tym zaczęli mnie wyzywać/prowokować wyżej wymienieni gracze. Przyszła pora na następną mape jb_lego_jail_2k17b, gdzie do CT wbiła osoba z tym "dziwnym nickiem" po rozpoczęciu rundy zaczęła mnie zabijać, osoby wyżej mnie również wyzywały, w następnej i następnej działo się to samo odrazu mnie zabijał za NIC. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_akbar_beta2-1582845512-1582848098.zip oraz mapa jb_lego_jail_2k17b niestety nie ma jeszcze dema do niej. 9. Wynik/numer rundy/czas: Lego od początku, jb_akbar_beta2 w sumie cała mapa Edytowane 28 Lutego 2020 przez Fifucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Jeżeli chodzi o gracza Darknessa, to ta osoba powinna dostać bana, gdyż faktycznie taka sprawa miała miejsce, pech chciał że byłem skupiony na opracowaniu, które pisałem w tym momencie, no i jak banowałem osobnika przez komende !admin, to przez przypadek kliknąłem na siebie i zbanowałem sam siebie zamiast owego gracza. 12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Demko z mapy Lego 1 runda. Jest FreeDay, gracz Darkness wyszedł z GR i zabił fifuczka bez powodu, a po tym wraz z graczem 𝓳𝓞𝓱𝓝 zaczeli go wyzywać. 3 runda Gracz o nicku ♥ ~ so ᴱᶻ ♥ ~ wszedł do ct i wraz z innymi TT szukał gracza Fifuczek, aby go zabić. Gracz darknes oraz 𝓳𝓞𝓱𝓝 pomagali CT'kowi znaleźć fifuczka żeby go zabił. 4 runda Nie ma co pisać to wstawię ss 4 runda Gracz 𝓳𝓞𝓱𝓝 zaczął wyzywać fifuczka Tak jak wyżej fifuczek dał ss i sobie poszedł. Osoba która była w CT czyli ♥ ~ so ᴱᶻ ♥ ~ zabił fifuczka, który miał FD z kontrabandy. 6 runda wspomniany wyżej CT otworzył cele i zabił bez powodu fifuczka i na tym kończy się demko ponieważ każdy wyszedł. Edytowane 28 Lutego 2020 przez Scroll Literówka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Cała trójka delikwentów kończy z banem na tydzień 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi