Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA][SKARGA] Gracze

Fifucz

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: FIFUCZ3K

2. Kto zawinił? (admin/gracz):  Gracze

3. Nick oskarżonego: Darkness, John, oraz osoba z dziwnym nickiem mam ss 

4. Steam_ID oskarżonego: John: STEAM_1:0:510697476, Darkness: STEAM_1:1:533086707 oraz osoba z dziwnym nickiem: STEAM_1:1:191059552

5. Data i godzina zdarzenia: 1:00~

6. Mapa: jb_akbar_beta2 oraz jb_lego_jail_2k17b

7. Opis sytuacji: Sprawa wygląda tak, darkness na mapie jb_akbar_beta2 prowadził, nie za bardzo mu to szło więc ja to wykorzystywałem do buntów, w której  z ostatnich rund zbuntowałem się w  następną miałbyć ZeusDay CT czyli Darkness stwierdził że mnie zabije za to że się zbuntowałem runde temu zabił mnie, coś tam powyzywał itd. Napisałem do admina ra1x1or w momencie którym on wbił darkness się przyznał i chciał dostać bana, ra1x1or nie chcący dał sobie samemu bana przez co niestety takowa osoba mogła nadal grać. Śmiał się coś tam mówił cytując "że ma wywalone w tego bana itd". Po tym zaczęli mnie wyzywać/prowokować wyżej wymienieni gracze. Przyszła pora na następną mape  jb_lego_jail_2k17b, gdzie do CT wbiła osoba z tym "dziwnym nickiem" po rozpoczęciu rundy zaczęła mnie zabijać, osoby wyżej mnie również wyzywały, w następnej i następnej działo się to samo odrazu mnie zabijał za NIC. 

8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_akbar_beta2-1582845512-1582848098.zip oraz mapa jb_lego_jail_2k17b niestety nie ma jeszcze dema do niej.

9. Wynik/numer rundy/czas: Lego od początku, jb_akbar_beta2 w sumie cała mapa 

20200228010727_1.jpg

20200228010840_1.jpg

Edytowane przez Fifucz

Jeżeli chodzi o gracza Darknessa, to ta osoba powinna dostać bana, gdyż faktycznie taka sprawa miała miejsce, pech chciał że byłem skupiony na opracowaniu, które pisałem w tym momencie, no i jak banowałem osobnika przez komende !admin, to przez przypadek kliknąłem na siebie i zbanowałem sam siebie zamiast owego gracza.

• Haha 12
  • Uwielbiam 1

Demko z mapy Lego

1 runda. Jest FreeDay, gracz Darkness wyszedł z GR i zabił fifuczka bez powodu, a po tym wraz z graczem 𝓳𝓞𝓱𝓝 zaczeli go wyzywać.

3 runda Gracz o nicku ♥ ~ so ᴱᶻ ♥ ~ wszedł do ct i wraz z innymi TT szukał gracza Fifuczek, aby go zabić. Gracz darknes oraz 𝓳𝓞𝓱𝓝 pomagali CT'kowi znaleźć fifuczka żeby go zabił.

4 runda Nie ma co pisać to wstawię ss image.thumb.png.e586628b866c7b28574608fda916fe69.png

4 runda Gracz 𝓳𝓞𝓱𝓝 zaczął wyzywać fifuczka Tak jak wyżej fifuczek dał ss i sobie poszedł. Osoba która była w CT czyli ♥ ~ so ᴱᶻ ♥ ~ zabił fifuczka, który miał FD z kontrabandy.

6 runda wspomniany wyżej CT otworzył cele i zabił bez powodu fifuczka i na tym kończy się demko ponieważ każdy wyszedł.

Edytowane przez Scroll
Literówka
  • Like 5

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności