Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: Erwin Rommel 4 Ever 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracze 3. Nick oskarżonego: Skoczu (obraza), krzysiek (bezpodstawny kick) 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:458549347 i STEAM_1:0:161106991 5. Data i godzina zdarzenia: 7:55-8:25 około 6. Mapa: jb_finland i ba_jail_canyondam 7. Opis sytuacji: Na prawdę nie sądziłem że w takim tempie będę pisać skargi ale chyba jednak muszę bo to co się rano dzieje na serwerze przekracza wszelkie granice. Najpierw na jb_finland przyszedł skoczu i zaczął wyzywać mnie i innych graczy, nie będę tu cytować. Później po serii wyzwisk i zbulwersowania krzyśka za rzekome freekill'e zostałem zkickowany z ct a sam krzysiek i skoczu zdawali się cieszyć, a skoczu dalej mnie wyzywał. Wszystko osiągnęło szczyt na mapie ba_jail_canyondam, gdzie skoczu od razu zaczął mnie wyzywać teraz już mocniej i wyzwiska były kierowane nie tylko do mnie. Ostatecznie krzysiek przez nieznajomość regulaminu buntując się około minutę po zbuntowaniu się jednej osoby zaczął wyzywać dinowskiego który był w CT na priv i kłócić się z nim i później wyrzucił go z CT mimo tego że nie miał racji (przynajmniej moim zdaniem). W następnej rundzie skoczu postanowił sobie już postawić za cel zabicie mnie i zabił mnie za rzekome bicie kosą (pisałem już tą skargę w tym momencie ale byłem na 99% pewien że nie biłem zresztą inni też tak uważali). Podsumowując ten prawie już esej : Obraza i bezpodstawny kick mnie i jednego gracza. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Dinowskyy a demko : http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_finland-1584081054-1584083866.zip i http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_canyondam_go-1584083878-1584086546.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: jb_finland druga połowa mapy a ba_jail_canyondam pierwsza Edytowane 13 Marca 2020 przez Rommelek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiNoWsKy. 0 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Potwierdzam, skoczu wyzywał nie tylko Erwina ale też mnie i innych ludzi a sam byłem świadkiem jak poleciały bezpodstawne kicki z ct na Erwina i na mnie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Nie jestem bez winy ale gracze dinowsky i erwin nie ogarniali ct więc robiłem nie bezpodstawne votekick po drugie to nie byłem tylko ja. A jeśli chodzi o sytuacje z tym jak chciałem wrócić to prawda że to była faworka ponieważ dinowsky pozwolił wrócić innym a mi nie a i oni i ja byliśmy zbuntowani więc to była faworka. A jeśli chodzi o kłótnie i wyzywanie się z dinowsky na pv to nasza sprawa nie serwerowa więc nie wiem poco to w skardze uwzględniłeś. A jeśli chodzi o gracza skoczu to prawda bardzo wyzywał innych Edytowane 13 Marca 2020 przez krzysiek12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 1 minutę temu, krzysiek12 napisał: Nie jestem bez winy ale gracze dinowsky i erwin nie ogarniali ct więc robiłem nie bezpodstawne votekick po drugie to nie byłem tylko ja. A jeśli chodzi o sytuacje z tym jak chciałem wrócić to prawda że to była faworka ponieważ erwin pozwolił wrócić innym a mi nie a i oni i ja byliśmy zbuntowani więc to była faworka. zacznijmy od tego ze ogarnialem bardziej od wargona i mi tego zarzucic nie mozesz. Nieogarnianie to dla ciebie bylo zabicie ciebie jako duszek i powiedzenie ze slabo sie buntujesz? Nie zlamalem nigdzie regulaminu wiec pierwszy akapit nieprawdziwy A co do drugiego oskarzenia to nie prowadzilem ja na tamtej mapie tylko Dinowskyy i to on ci nie pozwolil wrocic wiec drugi akapit nieprawdziwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksawery 55 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 co to @skoczu bardzo często byłem świadkiem gdy wyzywał graczy wywalał ich bezpodstawnie a i @Rommelek edytuj swoje posty jak odpowiadasz jest to spam i mozesz zostac upomniany 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Dziękuję za zgłoszenie, gracze zbanowani. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi