Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na Skoczu i krzysiek12

Erwin Rommel4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Erwin Rommel 4 Ever
2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracze
3. Nick oskarżonego: Skoczu (obraza), krzysiek (bezpodstawny kick)
4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:458549347 i STEAM_1:0:161106991
5. Data i godzina zdarzenia: 7:55-8:25 około
6. Mapa: jb_finland i ba_jail_canyondam
7. Opis sytuacji: Na prawdę nie sądziłem że w takim tempie będę pisać skargi ale chyba jednak muszę bo to co się rano dzieje na serwerze przekracza wszelkie granice. Najpierw na jb_finland przyszedł skoczu i zaczął wyzywać mnie i innych graczy, nie będę tu cytować. Później po serii wyzwisk i zbulwersowania krzyśka za rzekome freekill'e zostałem zkickowany z  ct a sam krzysiek i skoczu zdawali się cieszyć, a skoczu dalej mnie wyzywał. Wszystko osiągnęło szczyt na mapie ba_jail_canyondam, gdzie skoczu od razu zaczął mnie wyzywać teraz już mocniej i wyzwiska były kierowane nie tylko do mnie. Ostatecznie krzysiek przez nieznajomość regulaminu buntując się około minutę po zbuntowaniu się jednej osoby zaczął wyzywać dinowskiego który był w CT na priv i kłócić się z nim i później wyrzucił go z CT mimo tego że nie miał racji (przynajmniej moim zdaniem). W następnej rundzie skoczu postanowił sobie już postawić za cel zabicie mnie i zabił mnie za rzekome bicie kosą (pisałem już tą skargę w tym momencie ale byłem na 99% pewien że nie biłem zresztą inni też tak uważali). Podsumowując ten prawie już esej : Obraza i bezpodstawny kick mnie i jednego gracza. 
9. Wynik/numer rundy/czas: jb_finland druga połowa mapy a  ba_jail_canyondam pierwsza
Edytowane przez Rommelek
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1

Nie jestem bez winy ale gracze dinowsky i erwin nie ogarniali ct więc robiłem nie bezpodstawne votekick po drugie to nie byłem tylko ja.

A jeśli chodzi o sytuacje z tym jak chciałem wrócić to prawda że to była faworka ponieważ dinowsky pozwolił wrócić innym a mi nie a i oni i ja byliśmy zbuntowani więc to była faworka.

A jeśli chodzi o kłótnie i wyzywanie się z dinowsky na pv to nasza sprawa nie serwerowa więc nie wiem poco to w skardze uwzględniłeś.

A jeśli chodzi o gracza skoczu to prawda bardzo wyzywał innych

Edytowane przez krzysiek12
  • Zmieszany 1

1 minutę temu, krzysiek12 napisał:

Nie jestem bez winy ale gracze dinowsky i erwin nie ogarniali ct więc robiłem nie bezpodstawne votekick po drugie to nie byłem tylko ja.

A jeśli chodzi o sytuacje z tym jak chciałem wrócić to prawda że to była faworka ponieważ erwin pozwolił wrócić innym a mi nie a i oni i ja byliśmy zbuntowani więc to była faworka.

zacznijmy od tego ze ogarnialem bardziej od wargona i mi tego zarzucic nie mozesz. Nieogarnianie to dla ciebie bylo zabicie ciebie jako duszek i powiedzenie ze slabo sie buntujesz?

Nie zlamalem nigdzie regulaminu wiec pierwszy akapit nieprawdziwy

A co do drugiego oskarzenia to nie prowadzilem ja na tamtej mapie tylko Dinowskyy i to on ci nie pozwolil wrocic wiec drugi akapit nieprawdziwy. ;)

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności