majestatyczny Żygulec 0 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Dzień dobry! Pisze z prośbą o skrócenie mi mojego bana na serwerze Jail Break. Stało się to dnia 15 marca 2020 roku jakoś około 1 w nocy. Grałem sobie spokojnie jak zawsze, była zabawa na której niestety przegrałem i jeden z Guardów (Scroll) się ze mnie śmiał dlatego że, się bardzo dobrze znamy i lubimy postanowiłem mu odpowiedzieć. Pisząc na u@ jego imię i nazwisko dopisująć to cwel, Za to dostałem karę na 1 godzinę którą przyjąłem na klatę i zrozumiałem . Tego samego dnia około godziny 10 jak zawsze z rana postanawiam wejść sobie na swój ulubiony serwer i doskonale się bawić po czym patrze że mam bana na cały miesiąc. Nie wiem kto mi go dał i nie wiem czy za taką rzecz słuszne jest danie mi go aż na miesiąc, bo nie sądze że Scroll poczuł się nawet urażony. Prosze o rozpatrzenie tej sprawy Pozdrawiam cieplutko Majestatyczny Żygulec!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1. Brak tematu ze wzorem. 2. Podawanie czyichś danych bez zgody tej osoby skutkuje permem, więc ciesz się, że to miesiąc. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi