S1kOrkA 0 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Nick: S1kOrA Serwer: Jail Brake link do bana https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:512870222&advType=steamid&Submit Witam Kieruje prośbę o usuniecie bana lub go skrócenie do 3-4 dni a więc. Dostałem bana na serwerze jail brake pierw dostałem na 720 min zasłużony nic do niego nie miałem lecz o godzinie 23.07 dostałem kolejnego za brak kultury.Lecz o godz 23.07 miałem jeszcze bana na 720 min wiec dlaczego wstawiono mi bana o godzinie 23.07 na 2 tygodnie chiałbym to uzgodnić. Drugim argumentem aby skrócić mojego bana jest to że dostałem go za "brak kultury" (przypominam nie było mnie na serwerze) dostałem go na 2 tygodnie. Lecz kolega nie moge napisac jego nicku bo go nie znam lecz widziałem w bazie banów ze on dostał na tylko 3-4 dni. Myśle że usuniecie bana było by słuszne. Edytowane 20 Marca 2020 przez S1kOrkA nick serwer link do bana aby ułatiwc wam zadanie (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @freshman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Ty ale to @-_- dawał bany, a że Karol jest niemylny to ban zostaje. Edytowane 20 Marca 2020 przez freshman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Te bany są ode mnie, nie FreshMana i nie podlegają żadnej dyskusji. Informowałem wcześniej, że nie zamierzam bawić się z osobami, które przejawiają patologiczne zachowania. Dodatkowo mam zapisanych już ponad 5 osób, które po RESECIE otrzymają bana na parę dni za ich zachowanie podczas tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi