Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Witam, W tym temacie proszę zgłaszać znalezione błędy na serwerze. Prosiłbym o jak najdokładniejszy opis oraz moment, w którym doszło do zdarzenia. Oczywiście przewidywane są nagrody, a ich wielkość zależna będzie od rodzaju błędu. Macie zezwolenie na "bugowanie" wszystkich rzeczy związanych z samym JB (nie mówię o mapach). Jeżeli jednak po resecie dojdzie do nadużyć, będą z tego wyciągane następujące konsekwencje: Ban na miesiąc Wyczyszczenie całego konta Jest to główny temat do takich zgłoszeń, więc proszę nie robić syfu w innych działach Poprawiono tekst dla służb specjalnych Menu broni w zabawach np: WG naprawione Dodano info o braku graczy gdy nie ma topki Poprawiono błąd z ulepszaniem ras (a raczej cennikiem) Poprawiono błąd z szukaniem nowego CT Poprawiono votekick Poprawiono błąd z wyświetlaniem tagów dla kolorów Poprawiono błąd z pustym deagle Poprawiono vote podczas pojedynku Poprawiono HSDAY Poprawiono błąd z otrzymywaniem blunt z losu (co 5m) Poprawiono niewidzialność na radarze Kolorki powinny działać już poprawnie - dodamy jeszcze jeden gang w nowym sezonie Zmiany: "Pusty deagle" 1/0 zamiast 1/2 Dodano logowanie zdarzeń na czat dla Grenadiera z zabawy CODMOD Poprawiono menu z opisem kontraband Usunięto z !menu "Mutuj graczy", a dodano "Kontrabandy" Dane użytkowników są już zapisywane w bazie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanKos 19 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie działaja topki graczy np wchodzisz w gang Gracze i zabicia innych wiezniow to sie nie włancza zmutowanie Graczy nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie działa wg, nie można wybrać broni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 4 minuty temu, Buzka serduszko napisał: Nie działaja topki graczy np wchodzisz w gang Gracze i zabicia innych wiezniow to sie nie włancza Nie włącza się, bo nie ma kogo znaleźć. Został wykonany reset, więc wpis będzie zaktualizowany dopiero po zmianie mapy @Buzka serduszko zmutowanie nie działa, bo gdy pytałem FreshMana czy ktoś z tego korzysta, to powiedział, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie można ulepszyć rasy, mam respekt i blunty a nie mogę ulepszyć(wyskakuje komunikat że nie mam respektu) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Votekickct nie działa kliknąłem i nic się nie stało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 // Zostało mi to już zgłoszone na Stema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Obstawianie respektu na pojedynku również nie działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Proszę Was o czytanie mojego pierwszego posta, ponieważ dodaje tam poprawki, które już poczyniłem. Chodzi oto by nie powielać zgłoszeń Menu broni jest z silnika, więc na każdej zabawie nie będzie działać, dodałem to już do pierwszego posta i zostało to naprawione @R0dr1g3z właśnie powiedziałem o tym na serwerze xD I tak, zostało to już dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 kolorki zbugowane {red} itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) nowa komenda z deaglem nie działa Edytowane 24 Marca 2020 przez MikY! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) @Up Zamiast więzień to CT dostaje deaglea, nie ważne kogo się wybierze czy też jak się wybierze opcję "all" Edytowane 24 Marca 2020 przez R0dr1g3z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanKos 19 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 nie dzialaj miekke narkotyki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 dostalem z ruletki smoke który miał na sobie skina z kosy a po tym jak zmienilem smoke na cos innego to usunęło mi smoke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Napiszę też tutaj dla potomnych, bo informowanie na Steam i serwerze nie pomaga Startowa ilość blunt oraz respektu nie jest zbugowana. Po prostu wczytuje peirwszy wpis z bazy, a Waszych nie zapisuje i to celowe działanie z mojej strony, byście mogli sprawdzić podstawowe rzeczy za blunt/respekt. Proszę nie zgłaszajcie takich błędów i nie powielajcie tego Tak samo z listą banów na CT. Została wyczyszczona CELOWO i osoby zbanowane zostaną ponownie zbanowane w nowym sezonie Kolejna sprawa, Dopisek "szansa na blunt" przy nic nie trafiłeś w ruletce, to także celowy zabieg, nowy, który ma poinformować gracza, że miał szansę trafić blunt w ruletce. To też nie jest żaden błąd i nie tyczy się każdego losu, a tego gdzie była takowa szansa I ostatni raz proszę, żebyście nie powielali zgłoszonych już rzeczy. Dziękuję za to, że chcecie pomóc, lecz spamując mi na Steam/PW i w temacie rzeczami już zgłoszonymi (ba, nawet naprawionymi), zaburzacie moją pracę 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Headshotday nie jest ustawiony na headshoty tylko na normale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 niewidzialnosc na radarze nie działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 TT zadaje normalne obrażenia z kosy (z prawego dostaje normalnie 65 dmg) @Edit Z tego co pamiętam na poprzedniej edycji jak TT walnął mnie z kosy to nie zadawał mi 60 DMG tylko 20-30, aktualnie jakiś randomowy TT podbiegł do mnie i ściągnął mnie na 2 strzały z noża, no chyba że tak silna jest aktualnie rasa ale jeszcze się zaraz upewnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 29 minut temu, R0dr1g3z napisał: TT zadaje normalne obrażenia z kosy (z prawego dostaje normalnie 65 dmg) Edytuj swój post i rozwiń to, bo nie bardzo rozumiem To jest normalny DMG, a przecież TT nie ma żadnego boosta, chyba że mówimy o rasach/sklepie lub 1/1 w PLECY u SVIP @M!ky rozmawialiśmy już na Steam. Poinformowałem go co i jak, bo DMG był sprawdzany przez opiekuna i uznał taką wersję za zgodną. Najwyżej będziemy redukować, bo ja nie miałem wzmianek o obniżeniu DMG dla kos po stronie CT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 18 minut temu, -_- napisał: Edytuj swój post i rozwiń to, bo nie bardzo rozumiem To jest normalny DMG, a przecież TT nie ma żadnego boosta, chyba że mówimy o rasach/sklepie lub 1/1 w PLECY u SVIP chodzi mu że tt chyba nie powinno bić aż tyle dmg, rodrigeza zabił na dwa hity krr z prawego od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 gdy gracz dostaje zyczenie nie wyskakuja mu odrazu opcje...trzeba wpisac !lr przed textem z kontrabanda jest @ przyklad: @● [Czarny Rynek] Fl3shB3ck.[CSC] otrzymał kontrabandę: Duszek (duszek na rundę). Kontrabanda na jedną rundę // Poprawione, dziękuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punisher CSC 10 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Jest błąd na zabawie Wojny Gangów na czacie pisze inny kolor np czerwony a moja postać ma np zielony kolor. Edytowane 24 Marca 2020 przez Punisher CSC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy [csc] 20 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 gdy tt dostaje degle bez ammo to jednak jest tam jedna kula 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 11 godzin temu, Kapioo napisał: gdy tt dostaje degle bez ammo to jednak jest tam jedna kula Było vote na serwerze i spytałem czy gracze chcą 1/2 1/1 1/0 Zostaliśmy przy 1/0, czyli 1 ammo w broni Resztę poprawię z rana Przypominam, że liczba slotów nie bęzdie stała i tak jak wspomniałem, przy starcie będzie ich więcej. Potem powrót do 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 @R0dr1g3z 3 blunt za wkład podczas bety @MikY! 4 blunt za wkład podczas bety (do odbioru) @Buzka serduszko 1 blunt za wkład podczas bety (do odbioru) @kRR 3 blunt za wkład podczas bety (do odbioru) @Punisher CSC blunt za wkład podczas bety (do odbioru) @PortiZ blunt za wkład podczas bety Dziękuję bardzo za pomoc i zgłaszanie błędów w temacie http://classicffa.gameme.com/players/csgo8?type=total&range=8 Każda osoba, która przegrała 5 godzin (według linku który podalem powyżej), proszona jest także o kontakt w celu odbioru nagrody za udział w becie - najlepiej na Steam Miky odebrał Odbiór nagród do NIEDZIELI 29.03.2020 23:59 I teraz tak, poprzedni sezon i nagrody za lvl rasy:felipe (STEAM_1:0:422009101) - 4 blunty cukiereczek (STEAM_1:0:153870172) - 2 blunty sklejek mostoviakov (sklejek mostoviakov) - 2 bluntymiky [CSC] (STEAM_1:0:216870026) - 2 blunty Dziękuję Wam za wsparcie i powodzenia w nowym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi