damianzwolak 182 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Ostatnio przeglądając jutuba natrafiłem na coś wspaniałego i niewiarygodnego , natrafiłem na człowieka z pasją który robiąc to co kocha stworzył coś pięknego coś idealnego coś o co nikt nie prosił ale każdy pragną gdzieś w głębi siebie ale do rzeczy chciałem wam dziś przedstawić coś w czym się zakochałem coś co mnie inspiruje i popycha do przodu coś co pomaga mi rano wstać i dzięki czemu czuje że życie jest piękne oto przed wami mój idol nie wiem jak go dokładnie nazwać ale jest to Wiedźmin Geralt jako Shrek i jego niesamowite przygody niżej macie parę filmików Lub Polacam wszystkim pokażcie rodzinom i cieszymy się że on istnieję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Spoko animacje itp jakieś historyjki tylko minus jest taki że to jest nudne przynajmniej takie jest moje odczucie Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez WhiteBlood 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi