Bombi 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Czesc, mam taki problem że starcilem swoje konto steam.Mam haslo i login i mam steam guard.A nie mam numeru telefonu.😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Cześć Jeżeli masz problem ze SteamGuard na telefonie, napisz do supportu. Jeżeli kupowałeś coś na Steam, zweryfikują Twoje dane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombi 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Wlasnie nic nie kupowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 No to będzie problem Tak czy siak, najlepiej napisać do supportu Steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombi 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 A gdzie mogę do nich napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdEN 296 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Hejka, Wiem co to znaczy być zhackowanym, bo kieeedyś straciłem konto i to dwukrotnie. Do tej pory nie wiem jak do tego mogło dojść, bo miałem włączonego steam guarda oraz bardzo mocne hasło. W obu przypadkach konto odzyskałem w przeciągu dwóch tygodni. Musiałem jedynie napisać ticket do supportu steama gdzie przedstawiłem im moje okoliczności utraty konta i jakiś dowód na to, że to moje konto - wystarczyło potwierdzenie zakupu gierki przeze mnie na tym koncie. Jeżeli nic na nim nie kupowałeś, a twój cs był darmowy, to zastanawiałbym się czy jest sens próbować odzyskiwać konto. Na twoim miejscu najpierw próbowałbym odzyskać hasło https://help.steampowered.com/pl/wizard/HelpWithLoginInfo?reset=1&issueid=408 Jeżeli to nie pomoże to zostaje ci postępować zgodnie z instrukcjami od steam https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6416-FHVM-3982&l=polish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombi 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Konto założyłem 2018 w wakacje.Wtedy chyba byla darmowy ale tego nie wiem a jak byl płatny to kupiem go PSC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombi 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 I jest tez taki problem bo nie mam karty sim na ktorej byl stema guard. I juz napisalem do STEAM i odpisali mi tak. Dzień dobry, chętnie pomożemy ci rozwiązać ten problem. Abyśmy mogli ci pomóc, musimy najpierw zweryfikować, że to ty jesteś właścicielem tego konta Steam. Istnieje wiele możliwości na weryfikację własności konta. Wybierz dowolny z poniższych linków, aby dowiedzieć się, jakie informacje są potrzebne do weryfikacji danej metody: karty kredytowe (nie podawaj pełnych informacji znajdujących się na karcie), usługa PayPal, kody aktywacyjne (pudełkowe numery seryjne), kody portfela Steam oraz inne opcje. Prosimy, aby do twojej następnej wiadomości został dołączony przynajmniej jeden dowód na to, że to ty jesteś właścicielem konta. Daj nam znać, jeśli nie uda ci się znaleźć żadnego z wyżej wymienionych. Twoja wiadomość z dnia 11 kwietnia o 15:34 | 8 godz. temu A jest jakaś inna opcja. Nic nie kupiłem na tym koncie. pisali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombi 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Dzk, wielkie za POMOC odzyskałem konto.<3 Mało takich ludzi się spotyka. <3333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi